МОЯТ ЛЪК

Търговия и обяви => Партньори => Темата е започната от: Boris Petrov в Януари 29, 2013, 03:33:36 pm

Титла: Стоян Стоянов - Xenos Bushcraft
Публикувано от: Boris Petrov в Януари 29, 2013, 03:33:36 pm
Привет любители на лъковете,

днес ще отправям благодарности! Защото създаването на форума щеше да е напълно непосилно, ако не беше един човек и компанията около него - Стоян Стоянов - Xenos.

(http://forum.xenos-bushcraft.com/extensions/logo/headers/random-header.php)

Длъжни сме да благодарим за помощта в качването на значително количество теми, които иначе щяха да бъдат изгубени.
Затова създавам тази тема тук. За да може всички да кажем по едно благодаря на Стоян за неговият Форум, за неговият блог и за усилията които той вложи за да възродим форумът Моят лък и да създадем новият форум за Метателни оръжия.

(http://mybow.eu/Pictures/forum/Partners/Xenos/Blog.jpg)

За пръв път се срещнах виртуално със Стоян Стоянов чрез неговият блог.
Първата тема която помня, че прочетох беше - Джобният комплект за оцеляване. Тогава никой не беше сериозно запален по Бушкрафт, никой не беше чувал за Сървайвъл, оцеляване или примитивни методи освен съвсем малък брой затворени организации и Беър Грилс едва надничаше от екраните на българските телевизори.
Нещата до този момент бяха обобщавани с думата Туризъм...
За щастие на българската интернет аудитория Стоян "изкочи" от шуменското плато с прекрасните си статии в блога Xenos и започна да твори историята на българският бушкрафт.

(http://mybow.eu/Pictures/forum/Partners/Xenos/Forum.jpg)

Не след дълго тълпата любопитковци беше нарастнала достатъчно, че блогът на Стоян не беше достатъчен да побере въпросите, темите и интереса на всички. Качеството и количеството хора бяха неизбежната причина да се създаде вторият "сборен пункт" за любители на живота в дивото, бушкрафта, алтернативен туризъм, преходи сред природата, бивакуване, палаткуване и множество други "природинг" мероприятия.
Във форума вече сериозно се заговори за Бушкрафт като термин в България. Там можете да срещнете много хора любители на оръжия, примитивни техники и средства за оцеляване.

(http://xenos-bushcraft.com/blog/wp-content/uploads/2012/12/header-hand_drill.jpg)

С това представяне аз казвам моето Благодаря на Стоян! За това, че продължава да влага усилия и труд за да поддържа както Xenos Bushcraft форума, така и Моят лък!

Стояне - Много бушкрафтене и лъкоправене ти желая!
Не на последно място искам да благодаря на приятелите от форума на Стоян които подкрепяха идеята за възраждането на Моят лък до края!

Eто къде можете да намерите Стоян!
Блогът (http://xenos-bushcraft.com/blog/), Форумът (http://forum.xenos-bushcraft.com), Фейсбук страница (http://www.facebook.com/pages/Xenos-Bushcraft/165522413485886)
Титла: Re: Стоян Стоянов - Xenos Bushcraft
Публикувано от: primitive в Януари 30, 2013, 08:02:36 am
Наистина Стояне - едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен! Едва ли това щеше да стане възможно без твоята помощ.
Титла: Re: Стоян Стоянов - Xenos Bushcraft
Публикувано от: xenos в Януари 30, 2013, 08:49:03 am
Айде, айде.. не ме хвалете чак толкова...  8) Не знам дали съм го заслужил, и ми става леко неудобно... :) Имам голямото желание да възстановявам по-активно темите, но времето ми се разкъсва между множество задачи, така че ще е по-бавно, за съжаление. :( Важното е, че информацията не е загубена, и рано или късно ще се появи отново тук!

П.П. А представянето е просто... и аз не мога да си го напиша така!!! Борка, Thumps Up! ;)
Титла: Re: Стоян Стоянов - Xenos Bushcraft
Публикувано от: Black Wolf в Януари 30, 2013, 02:27:48 pm
Да не забравяме, че и логото ("главата") на форума "Моят лък" е направено от Стоян. ;)