Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - nameless

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18
31
защо да не става? от къдя на къдя? ако пък наистина не естава сменяй тогава даскалите.

32
улей има, не ме надценявай чак толкова

34
лека завист ли усетих??

35
ето и едно мое осиране, за да ти олекне на душичката. има  си всичко, и мехури и пукнатини. лепено с рядко лепило посред лято. беше втори слой, и едва го изчаках да поизсъхне, за да мога да го изстържа ;)
спомням си дойно от другия форум беше писал как веднъж хем лепил сухожилия, хем имал гости. то по тези "празници" ако и при теб е било така, имаш извинение

36
цецо ме изпревари, но да дам и моите пет стинки. не ми се искаше да е баш в петък вечер, ама са си чисти балончета въздух. по моему веднъж се залавя въздух при честото разбъркване на лепилото. можеш да го видиш по ръбовете на пот-а като ситна пяна. втори път е възможно залавянето точно при прекалено изцеждане на снопчетата, тъй че по горе като ти писах да не прекаляваш бях сериозен. ако е много лепилото слоя може да се нацепи при съхненето. като направиш на една династия фараони лъковете, ще ти е по лесно. ;D

37
идеята шпилките да не минават при паркетната постелка е, че при амортизиране на централната част на мишената (което няма как да се случи при тебе (Емо), затова не си се сетил) да може да се размени с по здрава част. при велпапето нямам идея как е, може би направо нова мишена.

38
харесват ми този тип мишени, и ако реша да стрелям ще си направя подобна. старата ми беше от няколко пласта двойно велпапе, но лепено наобратно с тапетно лепило. също се представяше добре.

39
 и в изцеждането му е майката, но не прекалявай  ;)

40
общо. 10 гр. жили и 5 гр лепило е добре като за първи опит, тоест лепилото ти е малко над 50 %. най доброто съотношение според бай адам е около 40%, но на тези малки количества с който работиш си се справил много добре. може да е случайно де ;D

41
банд е, ама незнам дали е изолир. някаква доста здрава лента е, и отдоло дървесните влакната не се разкъсаха. а за финиша на пера с изолирбанд си има хора, ай да не цитирам имена, те си знаят ;)

42
традициите еволюират, с герунг-циркуляра е още по лесно от банцига. супер бързо и точно.

43
аз съм по фамилия ралев, но щом си решил да фамилиарничиш и да ме наричаш РА - няма проблем ;):

44
ми египтяни, върви ги разбери. ти като видиш около пирамидите колко мистерии има кво се чудиш на лъковете.

45
аресва ми как се закопчават на тетивата. подобно на качествена ::) пластикова насадка. от стария ми комплект не са мръднали. не е кой знай каква работа. да не си помислиш, че ще цепя стрелите на ръка....банциго майна, там е истината.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18