Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - nameless

Страници: [1] 2 3 ... 18
1
давай, имам 500м2. айлак ;D

2
тъй като от много време та до скоро не можех да вляза в акаута си, сега вече имам възможността да попитам Стоян - откъде е завъдил този точно бамбук? преди години си купих от германия семена за гиантския сорт "мосо", и от 20 броя поникнаха 0. та, вече не вярвам на семена...

3
а ще може ли някой да качи gps координати на мястото на турнира? Ули от германия (повечето го знаят) има интерес да ни посети. мисля, че за някой от предните турнири бяха качвани координати, но не ги намирам.

4
soo, за да напиша нещо смислено ми се иска да знам малко повече подробности. като за начало - дори да не се пише, или да не се пише напоследък, защо ей тъй без усилие трябва да се занули форума? това, че не се пише, не означава че не се чете. светът не свършва с нас, утре ще дойдат други, нека информацията свърши на тях работа. всеки си избира дали да пише, и ако не го прави сигурно има някави причини. ако това е причината за спирането наистина не разбирам. ако е финансова - да, в един момент като няма пари за жалост всичко приключва. тази я приемам. каква е точната причина за този дебат?

5
принципно си прав. не ми се мисли ако беше изжулил още две ракии.....

6
...От къде си черпил информация за размери и пр?
...
как от къде, директно от амон ра. изрових доста неща, но не са на български, и не разбирам какво пише. ще ти ги пратя, ти си избери кое ще ти свърши работа. обади се като се прибереш.

7
Прости лъкове / Re: проект с бряст
« -: Август 03, 2017, 11:34:26 pm »
20 м3...ама сте здравозъби пустиняци по северозапада ;D

8
Композитни лъкове / Re: Корейски лък
« -: Август 02, 2017, 09:32:32 pm »
малко винтидж

9
Прости лъкове / Re: проект с бряст
« -: Август 01, 2017, 07:20:52 pm »
на мене подобно ми се присра преди 2-3 години, не точно с фотобукет, но все тая. оттогава качвам директно във форума. е доста понамалени и понякога нечетливи са снимките, но поне ги има. ;)

10
кЪви беа тея твойте нерви бе...... пу, пу..

11
за ахилесовите ли става въпрос, или греша?

12
първо честито, и едно голямо браво от мен! помниш ли един наш разговор от преди години, че този тип лък е идеален за начало? е, вече си в киреча. давай смело напред! гледам равномерно се е огънал. как е погледнат прз тетивата? стабилност? слонност към осукване? да не ти пука за бандажа. като постреляш доволно, и режиш да го обличаш ще го преработиш.
п.с. на втората снимка само една колесница ти требе. и една египтянка де  ;)

13
що да влиза? не се ли лепят компонентите на шафта?

14
разбрах те! няма да спомена нищо подобно повече, па дано се засили присъствието. лично аз съм умерен песимист, защото за тези 4 години очаквах да има повече интерес при условие, че от участвщите не се изисква почти НИЩО. дано да не съм прав.

15
т*ва ли беше целта на занятието ::)

Страници: [1] 2 3 ... 18