Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ванката

Страници: [1] 2 3 ... 7
1
Още не съм направил първият си лък така че не го закривайте моля. Има много знания които не трябва да се изгубят.

2
Здравейте, аз съм от хората които рядко пишат но редовно влизам да проверя за нещо ново. Форума трябва да продължи да съществува има толкова знание във него. Дайте банкова сметка и сума която е нужна, мисля че ще се получи нещо. Поздрави на всички.

3
Благодаря аз даже си ги откраднах ;D

4
Перфектно но не е ли по добре върху нещо със улей та да води шафта -няма ли опасност да се завърти или изкриви било от вибрации  или при самото подаване ???

5
Материали / Re: Рязане и сушене на дърветата
« -: Януари 04, 2017, 05:50:17 pm »
Благодаря много на всички които се включиха не исках да предизвикам такива спорове но се оказаха много интересни.Много ми хареса това със говоренето на дървото и зависимостта от лунните фази.Имам черница;акация и една леска във изоставено място.Мисля около 28-и януари да ги режа пък ще видим какво ще излезе досега правих едни стрели та ред идва и на лък -нали!

6
Материали / Re: Рязане и сушене на дърветата
« -: Януари 01, 2017, 05:56:33 pm »
ЧРД на Цецо да е жив и здрав и един бърз въпрос -наближава ли времето за сечене на дърво за лък зная че е по към февруари но сега е сравнително сухо таааа ...да попитам  ;D

7
пробвах със мас но нещо не попива стоя на топло търках с парцалче ...абе мазно едно такова та в крайна сметка ги лакирах но забелязах нещо друго -някои от шафтовете се изметнаха а бяха абсолютно прави може ли да е от влагата в гаража където ги преместих-преди това стояха в стаята на топло

8
не съм дорасъл до турция но подозирам че някой си е патил и говори от собствен опит

9
мисля да пробвам с мас но първо ще тренирам върху дръжката на един нож който правя от два месеца и все не го довършвам та ако ми хареса ще наклепам и стрелите  ::)

10
 :)Благодаря

11
ОК значи мажа с парцалче примерно и загрявам докато попие така ли

12
дай повече инфо за ползването на естествени мазнини мисля че имам свинска мас някъде рецепта има ли някаква или направо мажеш ;)

13
Благодаря ще го потърся

14
Здравейте.Довършвам едни стрели от бор и се чудя със какъв лак да ги запечатам.Миналата година преправях едни стари и ги лакирах със яхтен лак но съхнаха три седмици че и повече не знам стар ли беше гъст ли беше...та сега се чудя със какво да ги финиширам.Ако може и да не е много скъп че за шест стрели ....

15
е вие двамата определено ще намерите обща приказка за стрелбата...жалко че третия (или първия)със корейски лък не се засече със вас на турнира  :) тогава приказките щяха да са много повече.и на мен ми легна на сърцето гъвкавоста на корейчетата.така чее дерзайте.

Страници: [1] 2 3 ... 7