Размера на насипа, разбира се, може да бъде всякакъв, но колкото по-голям, толкова повече труд!
Примерните 80 на 200см. са мой избор, защото имам проблем с разсейване на попаденията в хоризонтала, от колкото във вертикала, а ролята на този щит е да улавя стрелите!
Прав си, че е най-добре линията лява длан-десен лакът, да е близо до хоризонталата, но това, струва ми се, е при първите стъпки в стрелбата, за заучаване на правилна стойка! Тук се сещам, че проблема на този нисък щит е, именно, че не може да ми разнообрази ъглите на стрелба! А това е задължително при приложната стрелба, каквато ние се опитваме да практикуваме! При олимпийските дисциплини всичко е приковано в крайно статични стандарти/прим. минимум 60инча от центъра на мишената до земята/, предпочитам да бягам от това!
На предния въпрос на thefly, няма никаква схема, просто тъпчеш найлоновите торбички в чувала, като се разкъса ги прехвърляш в друг! Какъв е този водач? Ако е от твърд материал нормално е да се протърка перото, въобще не ти е нужен махни го!