Трети пролетен турнир ''МОЯТ ЛЪК''

Започната от bravewolf, Март 31, 2016, 10:44:25 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nameless

подкрепям те абсолютно за повечето изстрели. адмирации също за всичко което правиш. дано всеки от нас оцени трудът ти - организацията, транспорта, новите мишени, стремежа ти във всяко ново издание да има нови и интересни дисциплини. и аз мисля че тази отлична организация на турнира е добре да се подкрепи с повече, и по сериозно присъствие. ама нали знаеш - хубост на сила не става.
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

primitive

Аз пък мислех, че все пак някой ще си направи труда и ще пусне снимки и тук, от където излизат нещата, а не само във фейса. Да малко по-трудничко става, но хората ще го оценят. Трябва да споделя също, че от страната на съдията, е дори и тези 30-ина изстрела са си доста, пък ако са и повече участниците става още по спек. Просто може за в бъдеще да се помисли за друг тип допълнителни занимания, свързани с обща стрелба. Има доста добри практики, достатъчно е да се взаимстват. Не е небходимо да са в състезателната програма. И да, няма как да накараш насила някой да прави нещо. Евала за усилията, на всички които ги положиха. Аз съм доволен, дори и за малкото време и за това, че успях да видя хората.

Black Wolf

Тъкмо щях да питам малко снимки няма ли да пусне, който е правил... Ако толкова се затруднявате, ако авторите са съгласни мога да ги сваля от Фейса и да ги пусна...

primitive

Ами то едва ли ще е проблем да се свалят от фейса, но повече хора снимаха, пък накрая пак няма във форума...

nameless

имам доста снимки, мисля на всички участници по няколко, но от много време имам някакъв проблем със сайта на които качвам, и не мога да ги пусна във форума. ако си забелязал напоследък качвам директно във форума. опитах регистрация в друг сайт, но с моя английски естествено безуспешна. така че когато успея да се регистрирам успешно и да се оправя със сайта - тогава.
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

primitive

Аз принципно ползвам PHOTOBUCKET за целта и не съм има проблеми до сега, да не говорим, че там директно ти излиза линка за пействане на снимката.

Black Wolf

Аз ползвам http://postimage.org/ .

nameless, ако искаш прати ми по мейла снимки, ще ги кача.

bravewolf

Митак, можеш да сваляш и моите от фейса!

perf

Това са снимките от телефона ми снимани къде от жена ми, къде от мен:
https://drive.google.com/folderview?id=0BztcCmtAp1Jfbld3VThndXlNdDQ&usp=sharing

siliev

Като направим повече 3-D мишени, ще постигнем и разнообразие и повече изстрели. Аз ще поема ангажимент за още една две мишени като розовото прасенце, само че заек например и да речем някоя птица.