Трети пролетен турнир ''МОЯТ ЛЪК''

Започната от bravewolf, Март 31, 2016, 10:44:25 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bgpanev

Драго има ли толкова коне,да го посетим преди разсъмване ;)

Аз съм в Събота

bobber

Драго има 11 коня ама ми се чини че е висока цената, дори и в годините на многото коне в прериите!
:)

nameless

в петък сме на линия надявам се
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

bravewolf

neven

Може ли да помоля за координати на мястото? Ако някой ги има, разбира се.
Става и сателитна снимка в по-дребен мащаб.
Благодаря предварително!

nameless

стига бе. сателити, мателити... като стигнеш до оризари, обади се. ще дойда да те взема на гръб ;D
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

neven

Абе... Ти и друго обещаваш от години ама...

nameless

neven

Ще ти напомня в събота, но само със свидетел Цецо...

ванката

Много ми се идва но май ще пропусна заповядайте в Севлиево на 11и 12 юни ще има три - д турнир от другите колеги

primitive

Прибирам се и веднага съм длъжен да пусна резултатите от провелият се днес пролетен турнир на нашия форум! Случихме на страхотно време този път и съответно пак на страхотни хора и приятели.
На 1-во Място с 47 точки от дисциплините - Стоян Илиев!
2-ро Място с 38 точки - Динко Динев
3-то Място с 37 точки - Христо Малянов
Ивод: Абе да ви кажа, там на върха все едни и същи се джуркат - Бравас!!!
4-ти Николай Илиев /на Стоян сина/ с 31 точки
5-ти Любен Кънчев с 30 точки
6-ти Илия Видолов с 29 точки
7-ми Николай Ташев с 25 точки
8-ми Панчо Панев с 22 точки
9-ти Емил Митков с 21 точки
Снимки ще пускат тия, които имат.

nameless

изпаднах в голяма дилема... не знам на кое да се радвам повече - на моето второ място, или на емовото последно... :-\

primitive

да ти имам проблема па на тебе

bravewolf

Цецо, маани го тоа бе...''пази боже, сляпо да прогледне''! Виж го на снимката, гледа и не вярва на очите си...сън ли е това!
Нека се порадва това лято, но на есен, сълзи ще рони!

bravewolf

Предходните постове не са добър завършек на темата!

Благодаря на всички, които се включиха, пренебрегвайки личните си ангажименти!
Предполагам, че ми се уталожи първоначалния ентусиазъм и си направих по трезви изводи за това, което правим!
Струва ми се, че таз годишния турнир/предполагам и предните/ протече твърде прибързано и суховато!
Нещата трябва да се променят в две насоки/според мен/-повече колективност, т.е. едновременна стрелба на повече или всички участници и повече обем, повече изстрели на участник, 30-на изстрела са твърде малко, трябва да са поне 90!!!!

Любимите неща, които правим са единствения смисъл на нашето съществуване, а ние ги пренебрегваме!
Дерзайте, приятели!