Втори есенен турнир ''Моят лък''

Започната от bravewolf, Септември 09, 2015, 09:21:13 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bravewolf

Второ отлагане на турнира- датата е 24-ти октомври!
Преценихме, че дори да се стабилизира времето до 17-ти ще е все още мокро и кално/последните 4-5 дни вали всеки ден/.
Залагаме на прогнозата за предстоящо циганско лято. Освен това, двама от постоянните участници няма да могат за 17-ти.
Така, че стегайте се за 24-ти!

perf

Да не казвам голяма дума, от петъка ще съм на терена. Само да има оше някой, че сам е малко скучно.

nameless

ще има. ембата ще тренира там от сряда ;D
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

bobber

ицо,събрал съм малко метални десетолевки...ако те интересува ще ги донеса

perf

Винаги ме интересуват десетолевките от '92-ра. Благодаря предварително.

primitive

За сега решихме да стискаме палци и турнира да остане за тази седмица. Дано всичко да е наред. Естествено ако много, много се прецака времето можем да го отложим в последния момент т.е. петък, така че наглеждаждайте форума или поддържайте връзка с Ембата. Ако стане така е много вероятно обаче работата да пропадне чак за пролетния!

primitive

За съжаление след обстойни консултации с пловдивчани решихме да го отложим пак за неопределен период от време /освен ако не стане чудо някакво следващия месец или поне другата седмица, но прогнозите са за още по-лошо време/, поради лоши климатични условия и кал в началото на пътя, което води до непристъпност до мястото за провеждане на състезанието или пък всичко да се носи на гръб, което е не съвсем опция. Към момента в Пловдив и региона все още не е спряло да вали!

perf

За пролетния искам мишени дето ще вадя стрелите заедно с върховете.  ;D

nameless

"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

bravewolf

Бяхме решили да подготвим нови щитове за пролетния, след като доизкъртим старите на есенния турнир. Но като гледам втория се провали, след трикратно отлагане нещата се разводниха, и като че ли ми се уби мерака :( Въпреки че времето в момента е повече от задоволително! Така че Ицак, ще ти се наложи да се мъчиш пак, или си смени лъка, имам един 30 либров селф, ако искаш мога да ти го дам ;D ;D