Втори есенен турнир ''Моят лък''

Започната от bravewolf, Септември 09, 2015, 09:21:13 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bravewolf

...повче момичета :P...
Всички са добре дошли!

Галимунди

Жалко, тъкмо щях да почвам да подхотвям жената и се оказа, че тя вече ми е направила планове :(

bravewolf

Някой от участниците в турнира, има ли устройство за зареждане на телефон в колата му или такова, преносимо от ония дето си ги зареждаш в къщи и си ги взимаш със себе си на къра, когато ходиш там за повече време?

bravewolf

Дългосрочната прогноза за времето не е обещаваща, дъждец и падане на температурата. Ако до вторник не се промени преминаваме към план Б-17-18 октомври!

perf

Цитат на: bravewolf - Октомври 02, 2015, 10:30:06 PM
Някой от участниците в турнира, има ли устройство за зареждане на телефон в колата му или такова, преносимо от ония дето си ги зареждаш в къщи и си ги взимаш със себе си на къра, когато ходиш там за повече време?
Вече имам в колата зарядно. Само че, ако остане за 17-18-ти, има голяма вероятност да не мога да дойда.

bgpanev

Имам зарядно за колата и батерия  със соларно панелче за спешни случаи.

bravewolf

Вчера трябваше да го направим, мамка му...ама каквото такова! Днес ходихме на мястото и постреляхме. Добре си изкарахме!

perf

Дано 4-часовото ми стъргане не е нахалост за 10-11ти. Успях да изстържа нов пръстен - остава да го тествам.  ;D

bravewolf

След като тестваш новия, ще намериш стария ;D! Гледай да се освободиш за 17-ти, че на там отиват работите!

bravewolf

Отлагаме провеждането на турнира за 17 октомври!

Black Wolf

bravewolf

Да, и аз го видях. Едва ли е проблем да го оставим за 24-ти, чух, че след 20-ти '' почвало циганското лято''! Естествено, не можем да го отлагаме до безкрайност, но сме зависими, все пак, от времето! При трайна негативна прогноза/не ми се вярва/ може въобще да не го провеждаме, което е не желателно, защото може да ни стане навик! Трябва да го направим, не толкова, за да си сравним уменията, а за да се видим. Ако имате желание, разбира се!

perf

За 17-ти почти ми се вижда невъзможно да присъствам. За 24-ти съм навит, дето се вика, като змия в кошница. И даже като се върна ще гласувам. :)

bgpanev

И аз разбрах,че след 20-и чакаме циганско лято.

Black Wolf

Абе нали нямате тетиви от естествени влакна - няма страшно. Иначе носете шапки и тетивата - под шапката. 8) 8) 8)