Автор Тема: Ограничения във форума  (Прочетена 4366 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 174
  • Arrows: +3/-0
    • Профил
Ограничения във форума
« -: Май 17, 2015, 01:12:09 pm »
Привет,

0. Тук не пишем за лъкове от синтетични материали. - Форумът "Моят лък" е Българският форум за лъкове от естествени материали. - Тук акцентът е върху ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ. Целта ни е да запалим повече хора да експериментират и правят лъкове от естествени материали. Знаем, че има интерес към метателните оръжия изработени от полимери и синтетика и за целта сме създали втори форум за тези хора. Тук в "Моят лък" всички теми за синтетични, ПВЦ, Полимерни, Карбонови, Найлонови и други материали, ще бъдат "премествани" в кошчето. Това не е от неуважение към хората които имат въпроси по темата синтетични лъкове... това е от уважение към нас самите! За тези които желаят да обсъждат този тип оръжия - Моля посетете Форум "Метателни оръжия" - www.mybow.eu/arms!

1. Темите за политика не са обект и цел за разискване във форума. За да гарантираме позитивността и градивността на дискусиите - всички мнения свързани с политика и политически възгледи ще бъдат модерирани и ограничени до нещата които са обект на разговор във форума, а именно лъковете.
Предишният ми опит в други форуми показва, че разговорите за политика отнемат фокуса и създават повече конфликти.
Ако желаете да дискутирате Политика - можете да го правите в лична кореспонденция или в специализиран форум по темата.

2. Форумът "Моят Лък" е Български и официалният за него език е книжовният български език (грамотно употребен и на кирилица). Изключение прави единствено международната секция на форума, където официално приетият език е английски. Няма да санкционираме за правописни грешки естествено, но целта не е просто да пишем някакви неща както ни падне, а да водим градивна, цивилизована комуникация. Мисля, че повечето от нас са минали първи и втори клас в български училища. Ако имате проблем с кирилизацията - първо го оправете и после пишете. Ако нямате достатъчно знания да поправите проблема си сами, администраторите, ще се постараят да ви помогнат, за да продължите комуникацията си спокойно.

3. Без обиди, расизъм, заплахи и егоцентризъм! Целта на този форум е взаимопомощ, приятелско споделяне, смирено разбирателство и добри изживявания. Всеки, без значение от възраст, пол, цвят на кожата, вероизповедание, опит в областта е длъжен да държи добър тон с останалите. Тук самовлюбени авторитети няма да бъдат толерирани. При конфликт в общите дискусии уведомете администратор. Когато някой ви обиди - въздържайте се да отговаряте в темата където е станало - пишете на лични на човека, който е отправил обидите и на администратор.

Писаните правила са нужни, тогава когато човек няма свой личен вътрешен ограничител и разбиране за това кое е полезно и кое вреди в общуването. Надявам се, че това ще е последната точка в тази тема.
« Последна редакция: Август 11, 2015, 08:18:33 am от Admin »