Втори пролетен турнир ''МОЯТ ЛЪК''

Започната от bravewolf, Март 27, 2015, 10:48:23 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bravewolf

До няколко дни ще сме наясно с обстоятелствата окло провеждането на турнира, точно място, къде ще спим и дали ще има хора още от петък или ще се съберем в събота, всички. Стискайте палци, за хубаво време!

perf

Ще има ли хора от петък? Аз мисля да съм там между 16:00 и 17:00ч. с големия ми син ако има и други. Жена ми няма да идва понеже малкия звяр е болен.

nameless

айде бе, навий ги, ще помагаме за малкия, хем да смени средата малко. мойта жена е на кантар, но така или иначе пътувам в събота сутринта.
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

bgpanev

И аз пътувам събота рано.Смятам към седем да съм на линия

ванката

Аз ще дойда от петък някъде към шест вечерта ще пристигна.

bravewolf

Аз ще бъда на мястото още преди обяд, в петък. В сряда, най-късно, ще ви кажем точно, къде ще проведем турнира. Ще се радвам да се видим!

bravewolf

Второто издание на пролетния турнир ''МОЯТ ЛЪК'', ще се проведе на брега на р.Марица, в същата местност, както и до сега. Понеже не очакваме нови хора, няма да обяснявам с подробности, всички сте идвали! След като стъпите на черния път, на около 300м. след спортния център се намира мястото. Ще се ориентирате по колите или ми се обадете по телефона, за да изляза на пътя и да ви посрещна! Състезанието ще започне в 11,30 в събота/9 май/, желателно е всички да сме се събрали в този час!

perf

Има ли потоп към Пловдивско? Тука засега само гърми.

bravewolf

В 4 часа се изля як дъжд с гръмотевици, после слънце, сега пак закапа малко. Прогнозата, за сега, е обещаваща, но ще видим. Програмата остава същата, до второ нареждане 8) Терена ще е влажен, със сигурност, така, че се подгответе, резервни дрехи и пр.

ванката

малкия се нави да дойде дано да не е много кално че ще омърмори

primitive

Официално обявявам резултатите от Втория Пролетен Турнир:

Първо място за Христо Малянов с 50 точки

Второ място за Любен Кънчев    с 48 точки

Трето място за Иван Христов     с 42 точки

Честито на Победителите!!! :D :D :D

На останалите   :-[

За съжаление нямам нито една снимка и очаквам от снималите да качат

Black Wolf

primitive

Абе снимаха, снимаха, но очевидно не им се занимава....

perf

bravewolf

Супер, дай и другите видеа! Аз чакам снимките от Киро, ще подбера от неговите и от мойте, и ще ги покажа.
Мисля, че си изкарахме страхотно! Всеки път става все по-хубаво! И мястото беше по-добро, и с времето изкарахме късмет, имаше повечко кърлежи, ама не може да е идеално... Благодаря на всички, които се присъединиха, и се надявам да ставаме все повече!