Първи есенен турнир ''Моят лък''

Започната от bravewolf, Август 09, 2014, 10:40:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

primitive

bravewolf

Хубави снимки, браво! Ще има и още!

gosho

:DБраво!!Както разбрах ,а сега и като виждам от снимките,- много добра и ноходчива организация ,с индиански вигвами всичко ,както си му е реда!!Още веднаж ,браво!!

ванката

Всичко беше супер даже на другия ден ми се прииска да се върна но...само снимките нещо не ми се отварят както трябва добре че ги качих и във фейса

bobber

една досадна вметка от моя страна
вигвам се прави от разтителни материали а типи от кожа или брезент :)

primitive

Айде качвайте и тука снимки де не само във фейса.... :-\

bravewolf

Аз мога само, като прикачени файлове! Само по три на публикасия, и трябва да се отварят, за да се гледат, твърде досадно! Не знам, как се качват по много и то отворени! Ако на някой му се занимава и може нека ги свали от профила ми във фейс. и да ги качи тук!

primitive

Ха ха, така моного лесно за теб! Ти да не мислиш, че тия дето качват тука не се гърбят - това е за общото благо!!! :)

bravewolf

Наистина не знам, как става! Знаеш, че съм за общото благо! Може пък да ги кача, като прикачени, тъкмо ще си вдигна рейтинга с 30-40 нови публикаций ;D

Admin

:) Ще се постарая по-късно днес да направя инструкции за качвате на снимки в други сайтове и за публикуване на снимки от фейсбук тук.

gosho

Цитат на: bobber - Октомври 18, 2014, 06:56:09 AM
една досадна вметка от моя страна
вигвам се прави от разтителни материали а типи от кожа или брезент :)
Добре ,щом като казваш, Приемам!!!

Svilaik

Поздрави от Варна! Стрелям за удоволствие от около година. Нов съм във форума. Интересува ме има ли тук хора от Варна? Имам доста въпроси относно стрелбата с лък/ особено традиционен/ а и би било добре да организираме от време на време нещо сред природата...