Първи есенен турнир ''Моят лък''

Започната от bravewolf, Август 09, 2014, 10:40:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobber

типито побира три двойки,демек 6 човека.малко е за радиално спане тогава можеше и над 10
аз не вярвам да останат повече от 6 човека за през нощта,да не говорим че опита ми говори че има хора които си предпочитат палатка,а някои направо хотелчета ;)
на мен предложението ми остава но пак казвам трябва ми кола с която да го закараме и по-точно коловете.колата трябва да има шини на покрива като на комби за да захвана багажника който съм правил за коловете.

Black Wolf

Аз мога да дам мойто типи стига да има колци и кой да го прекара.

ванката

Ще си нося палатката че ще идват жената и синът но ако има място в типито с удоволствие ще се намърдам. А ето и новите стрели и  тетива -дано да успея да ги прострелям http://prikachi.com/images/138/7636138I.jpg

bgpanev

Не знам дали мойта королка ще се справи с типито иначе няма проблем

primitive

Те типитата никога не са проблем, проблема са колците!

bgpanev

Така де аз имах предвид целия комплект.

bravewolf

Нека изчакаме още малко и ще го решим!

ванката

Хайде не остана-дано се задържи времето още малко ::)

bravewolf

Ще се задържи! И аз нямам търпение! Хайде!

bgpanev

Дайте да решим на терен ли ще се спи или другаде?Гледам,прогнозата е за хубаво време.Имам едно сглобяемо барбекю дето още не съм го пробвал. ;)

ванката

палатката е в багажника вече само да се оправи времето че при нас е кал голяма :o

bobber

значи аз ще съм там от петък заедно с малката която ще спи при мен
значи в типито остава място за 4 човека още
емо ще е при мен,ванката прояви желание ама си взима и палатка :)
та е добре да се знае кои мислят да остават за да се види кой къде...

bravewolf

На открито ще се спи! Няколко човека ще сме на мястото от петък, ще разпънем типито на Бобъра! Ако има и други свободни са добре дошли! За тези, които ще идват в събота, ще помоля до 12час. да са на линия! Носете си храна, вода, топли дрехи и къмпинг оборудване!
Моя шеф не ме пусна за петък и аз му казах да го духа :D май останах без работа!!!

bravewolf

Бобре, и жена ми ще идва! Надявам се, че нямаш против да спи в типито!

perf

Аз и жена ми ще сме там в петък. Носим си палатка.

п.п. Емо и аз като бях млад така процедирах - "На еди коя си дата излизам в отпуска", "Не може тогава", "Напускам". Ама времената бяха други :)