Първи есенен турнир ''Моят лък''

Започната от bravewolf, Август 09, 2014, 10:40:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bravewolf

Търкаляте ли се още по плажовете?
Като приключите с лиготийте се захващайте със стрелба, че се задава есенното издание на турнира :)
Очаквайте, скоро, оптимизираните и подобрени правила на състезанието!

p.s. тия дни така ми върви узото, че чак взе да ми намирисва на Средиземноморие, ама на, ще си седим тука...
        Наздраве!!!!

perf

След като прочетох това веднага отидох на дигата за сверка. Пак ще съм на последно място. :)

bravewolf

Заеби класирането! Не е ли кеф да си постреля човек! Пък си имаш и сенчица ;)

primitive

Лъжеш....чувам, че удряш мишената и това са поне 30+метра...А за последното място, както знаеш битката ще е оспорвана!!!  ;D
Все пак ще е хубаво да се видим пак! ;)

bgpanev

Вече ме сърбят ръцете и барбекюто ;D
Христо като гледам клипа,така както си облечен ако беше с калашник интерпол вече щяха да са довтасали у вас :P

gosho

Независимо ,че е жега ,друга група усилено тренираше тази неделя,и барбекю си направи и откара чак до 19часа,а се започна от 10часа.Нещо не мога да прехвърля някоя снимчица но ще се пробвам друг път.

perf

Цитат на: bgpanev - Август 11, 2014, 08:41:40 PM
Вече ме сърбят ръцете и барбекюто ;D
Христо като гледам клипа,така както си облечен ако беше с калашник интерпол вече щяха да са довтасали у вас :P

Жена ми има очила тип "бъбрек" имам и една въздухарка дето мяса на калашник малко. Ще се снимам за шоуто следващия път. :)

ванката

А за коя дата се предвижда че да глася дни за отпуск.

bravewolf

Не сме го уточнили, все още! В края на септември, началото на октомври/по скоро второто/! Не трябва да го бавим много, за да не захладнее и да не стане некомфортно за спане на открито! До 15 септември ще сме наясно с датата! Има ли и други съфорумци, които се замислят за присъединяване към мероприятието? Любопитно ми е! В момента правим малки промени в правилата на състезанието! Нагласяме ги така. че да стрелят по няколко човека едновременно, по бързо да става всичко/ особенно ако дойдат повече хора/ и, струва ми се, ще е по атрактивно за страничния наблюдател!
  Предвиждаме и въвеждане на минимална такса-участие/5-7лв./ за поддържане на мишени, поръчване на медали и пр.

ванката

Супер тъкмо почнах да си правя нови стрели но не ми достигат пера-дано да успея до турнира

neven

Мисля, че таксата може да бъде закръглена на 10 лв.
Не е лошо да има някаква каса за подобни разходи.

perf

Обмисля се вариант стрелба от лодка...

bobber

или ПО лодка ;)
колко му е да се вкара дисциплина-викингско погребение :D

bravewolf

Това горното е един турнир/ мисля в Испания/ в който се стреля само от лодка, цялото трасе е във водата, а мишените на брега! Perf писа за стрелба от лодка, та се сетих! Стори ми се интересно!