Турнир по традиционна стрелба с лък!

Започната от bravewolf, Март 22, 2014, 08:21:47 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bravewolf

Наистина, трудно, ще се справим с повече участници! Но, така или иначе, не смятам, че ще се съберем повече от 15 стрелци! И не разбирам, защо, хората, продължават да се спичат, кой, как стрелял? Айде да не цитирам, какво класиране направихме, лани, в Турция! Само Динко направи не лошо представяне, пък въобще не стреля...ама то на него Аллах, шербет му е капнал в устата, и с масло му е намазал пръстите! Пък, ние с Цецо, като сме безбожници, пуцай,пуцай...к**а му Янко ;D ;D

neven

Слушайте какво! Що не дадете наградата на мен? Има ли въобще съмнения кой е най-добър стрелец?

bravewolf

Разгеле, Рангеле! Тъкмо се чудех , що не пишеш тука! Награда ще вземеш, само, ако додеш!

neven

:)
Много ми се иска да дойда, но за сега имам предвидени други неща на 17 и 18 май. Ако се разминат, непремено съм там.
Поздрави!

bravewolf

Това е позиция 4, от предвидените в турнира! Разбира се, коловете ще са колове, а не такива клечки! Шест стрели за 48сек. става, една минута не е малко, като заложена в позицията!

bravewolf

Това е мястото!

bravewolf

Извинявам се, за това, че не можете да видите клипа! Явно има някакъв проблем, с който не мога да се справя, много съм зле  с технологийте! Ако успеем да го нагласим, ще ви го пуснем пак или ще снимаме друг!

Admin

Ако имаш скайп намери ме и ми прати клипа, ще го кача във форумният Ю-Туб!
Скайп: trabantdelux

primitive

Благодарско Боре - клипа обяснява дисциплина №4 с коловете и стрелба за време.

bravewolf

Мерси и от мен! Друго е, като се намеси знаещ, образован човек! Иначе, аман от диваци ;D

nameless

уточнена  ли е окончателната височина на която ще отстои от земята центъра на мишената /мишените/?
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

ванката

А къде точно е това място......в случай че успея да дойда де-координати посока ей такива работи пък ми е интересно на кого е -да не се озовем на някое частно пасище или нещо такова ::)

bobber

ако е там където ходихме миналия път се съмнявам да е частен имот :)

bravewolf

Мястото се намира точно на вливането на р.Въча в р.Марица! Още 500м. на запад от предния път, Бобре! Не мисля, че е частна собственост, но със сигурност е общинска! Което ми напомня, че за организиране на масово мероприятие, май, се взима някакво разрешително! То, ще видим нащо, колко масово ще стане :)! Реките и бреговете им, мисля,че имаха друг статут, не общински! Не знам, всъщност, това не ме притеснява!