Форумни фланелки

Започната от primitive, Октомври 27, 2013, 06:54:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sea Raven

Поръчвам и аз, 3 броя L размер, жена ми отиде да преведе парите по сметката.

Нещо се бях объркал за марката на тениските, за това отказах поръчката, през последната година пазара е наводнен с едни алжирски тениски марка Fruit Of The Loom, поръчвах си тениски с надписи в различни фирми и винаги бяха такива, дори и от унгария си взех такава.

Изглежда обаче имам някакъв проблем с тях, алергия или нещо такова, изривам се и не мога да ги нося, пише 100% памук но според мен са минали покрай памука.
Самият плат е груб и пълен с боклуци, ако попаднете на такива загледайте първо плата преди да я купите, при мен става проблем особено като се изпотя.

Както и да е, разбрах че тениските не са от тази марка така че си потвърждавам поръчката.

Black Wolf

Добре, всичко е ОК.
Иначе аз имам няколко тениски Fruit Of The Loom (наистина правени преди ок . 3 год., от бушкрафтърския форум) и са много качествени... Освен напоследък да са пуснали някакви ментета. ;)

Black Wolf

Бобър, заявил си 2 фанелки, а ми изпраги 20 лв. Искаш още две или как? Телефонът ти е изключен...

xenos

Поне доколкото разбрах от него като говорихме, искаше да изпрати за фланелките, и колкото останат - за хостинга. Може и да греша де, ама мисля е такъв случая.

bgpanev

Вчера и аз намерих време да преведа парите

Dakota

Бобъра е нейде из карловския балкан с некои от индианците.Затова няма обхват,би трябвало утре да се прибере към цивилизацията.

Admin

Привет - Фруута е единствената марка дрехи на която съм фен.
:)

primitive

Здравейте всички!
Фланелките са готови. Плата е много хубав и фин, надписите са супер и не са релефни, а все едно са част от материята.
Моля тези, които са от провинцията да ми изпратят на лични телефон за връзка и съответно адрес /домашен или за предпочитане на най-близкия офис на еконт/. Ще ги пускам по еконт в събота 15.03.2014, така че ако обичате до тогава да ми пуснете данни. Другият вариант е чак за другата събота, през седмицата просто нямам как да ги хвана еконт в работно време.
За живеещите в София можем да организираме в Неделя 16.03.2014 след обед една среща на поляната за стреляне на Камбаните да речем в 1 часа и да си ги получат.

Sea Raven

Гледам някаква десетдневна прогноза, в събота го дават слънце и 19 градуса за София, в неделя някакви облаци и пада до 11 гр.

Иначе за среща съм навит, време е да открием сезона.

http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

primitive

Добре, нека да е в събота, просто имам някаква работа и може и да позакъснея.

Sea Raven

Аз съм свободен и двата дни, просто гледам прогнозата, в неделя го дават някакво разваляне на времето а съботата ще е перфектно.

Ако ще правим нещо казвайте да се преброиме.

}|{opukc

Цитат на: Sea Raven - Март 14, 2014, 07:31:39 AMАко ще правим нещо казвайте да се преброиме.
+1
Не се притеснявам от психическите си отклонения, даже си ги харесвам!

bgpanev

Неска си получих фланелките.Супер  са.Благодаря 8)

xenos

Верно са станали чудесни фланелките! Вчера си ги взех. Даже в момента съм с едната. ;)

primitive

Радвам се, че са ви харесали!! 8)