Сметка за събиране на пари

Започната от Black Wolf, Януари 30, 2014, 01:18:18 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Black Wolf

Отворих сметка на мое име специално за събиране на пари за форумните поръчки.
Сметката е следната:
Димитър Венков Стефанов
IBAN - BG47 UNCR 7000 4521 3613 81
BIC - UNCR BGSF
УниКредит Булбанк

Съжалявам за забавянето, но тъкмо излизам от една бронхопнеумония, която за последните 15 дни ме изкара от строя...

primitive

Разгеле - Моля всички, които искат фланелки да пуснат парrчки на сметката, че да можем да ги поръчаме - фланелките ще се поръчат чак след като успеем да съберем средствата.
То малко като просия, но все пак кой колкото му се откъсне от сърце може да даде и за хостинга на форума - по този начин ще помагаме форума да го има и занапред.
Също така моля кой каквито пари пусне, да уведоми Black Wolf  на лични, за да може да са ясни сметките и да могат да се проследят чрез интернет банкирането!
Предварително Благодаря!

neven

Супер!
Само кажете колко струваше хостингът?
Поздрави.

Black Wolf

Black Wolf

Няколко души изпратиха вече пари. Всъщност не съм проверявал сметката, но трябва да са пристигнали.

ПИШЕТЕ НЕ САМО БРОЙКА, НО И РАЗМЕРИ. НЯКОИ СА ЗАБРАВИЛИ ДА ПОСОЧАТ.

Black Wolf

Бяха събрани (заедно с парите за фланелките) 225 лв. за хостинг. От тях 129 лв. вече бяха внесени през м. януари.
Така че в сметката остават 96 лв. за догодина.

neven

Ииииииииии... Това колко бири са???

nameless

Борката не беше ли плащал някакъв предишен хостинг изцяло от джоба си? ако е така е редно ако не веднага, то за малко повече време да му възстановим парите. на мен ми е съвестно и затова повдигам въпроса отново.
"The manufacture of composite bows requires skill, attention to detail and patience." -  Adam Karpowicz

Admin

Здрасти!
На Борката изгодата от цялата работа е, че форума все още го има и умни хора споделят знания!
:) Често парите струват по-малко от знанията.

Black Wolf

Борката плати за 2013 г. изцяло и от сега събраните пари най-голямата вноска е негова...
Аз му предложих да си разделим с него плащането за хостинга тази година, но той настоя да даде доста голяма сума, всъщност повече от половината...