Форумни фланелки

Започната от primitive, Октомври 27, 2013, 06:54:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

primitive

Има възможност да се направят форумни фланелки с логото на форума, на цена от 4лв за брой. За да се изпълни условието обаче е необходимо да се направят поне 50 броя, ако са повече - по-добре.
Моля желаещите да заявят дали искат, по колко броя и съответния размер.
Аз лично искам 3, размер XXL /колкото се може по-големи ;D/
накрая ще направя списък и ще го представя тук и на човека, който ще ги изработва. Носил съм и други правени от него и са супер качествени, както като материя, така и качеството на изображението, цената считам, че просто не се нуждае от коментар.

xenos

И аз мисля да взема 3. Размера ми по стандарт е М.

}|{opukc

Как стои въпроса с цвят на логото и фланелките?

Не се притеснявам от психическите си отклонения, даже си ги харесвам!

primitive

Цвета ще го уточним по-късно, както и цвета на логото - за предпочитане е да са от някой неизбеляващ цвят фланелките  и съответно цвета на логото да контрастира, може да се включвате с предложения и по този въпрос.

Sea Raven

И аз взимам три L размер.

bravewolf

И за мен три М-ки! За обикновени тениски ли говорим, или за такива с якичка и копчета?

Black Wolf

Ще вземем бе, щом трябва. Къде ще се правят обаче?

На бушкрафтърския форум направиха и станаха добри, на Блейдфорума също са добри. Логото кой ще го направи за печат? Трябва да се векторизира по принцип.

xenos

Не ви ли дадох векторното лого, когато го правих?! Ако не - имам си го при мен...

primitive

XENOS Ако имаш векторно лого, моля да го пратиш.
Фланелките ще са обикновени тениски без копчета и якички.
Ще ги прави Ганди, а там, който е запознат - качеството винаги е безкомпромисно.

Black Wolf

А някакви надписи, това онова?... по принцип отзад се слага надпис на форума...

neven

И аз ще взема:
2 размер М;
1 размер S - дамска;
1 раъмер - ХS - дамска;
1 за ръст 100 см - за 4 годишно дете.
И да не сложите някой шантав цвят ей! Аз лично предпочитам нещо по-убито и пастелено. Да не са крещящи цветове или черно.

primitive

Невенчо, не съм сигурен дали ще има чак толкова малки, ама а дано.
Не сме говори за надпис отзад, мисля да има надпис /заглавие/ отпред, вероятно и уеб адреса с малки букви отдолу.

Black Wolf

Ами някакъв дизайн правен ли е, дай да го видим.

archy

Добре е гафичния дизайн и дизайна на логото да се прави от професионални
дизайнери, а не просто "да ни харесва".Ганди е такъв и ако може се консултирайте с него
не само за ситопечата.

}|{opukc

За мен 3-4 XXL, но баба едно си знае - за мен е важен цвета.

Не се притеснявам от психическите си отклонения, даже си ги харесвам!