Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - primitive

Страници: [1] 2 3 ... 35
1
Прости лъкове / Re: Лъковете на xenos
« -: януари 16, 2018, 12:58:33 pm »
Ясно - гадна работа, така или иначе бряста е много, много намалял в БГ.

2
Прости лъкове / Re: Лъковете на xenos
« -: януари 16, 2018, 09:52:00 am »
Как пък разбра, че става въпрос точно за тази болест, доколкото прочетох това е болест само при бряста и обикновено се разпознава по изсъхване на клоните в горната част на короната. Стана ми интересно.

3
Прости лъкове / Re: Лъковете на xenos
« -: януари 09, 2018, 09:29:09 am »
Чепчета винаги може да има, но ти като знаеш как да ги третираш ...

4
Прости лъкове / Re: Лъковете на xenos
« -: януари 08, 2018, 11:09:16 am »
То че не е жътва не е, ама а да видим, че отсега ми кривеят нещо. Все нещо ще излезе.

5
Виждаш ли, дори няма за и против.... Ето защо зададох въпроса, донякъде с предизвестен отговор. Мисля, че сме в дед енд.

6
Все по-често си задавам този въпрос, аджаба има ли реална необходимост от този форум? Доколкото виждам почти никой нищо не прави или ако прави нещо то не бива показвано тук с много малки изключения. Никаква активност по никакви въпроси. И това продължава месеци.... Защо да продължаваме да му плащаме хостинга, който расте? Единствено се опитвам да отразявам състезанията, които провеждаме от името на Форума и дори и в тези теми няма голям интерес тук във форума. Някои доводи поне за или против. Моля само за обективни мнения.

7
Абсолютно прав си!
Да, но виждам и такива, които правят и правеха лъкове да стрелят с купени, ама пак какво да се прави ние сме изкопаеми де  ;D Просто правещите лъкове никога не са били много, повечето са искали и е Трябвало да стрелят.

8
Естествено, но другата опция е изобщо да няма! Както е тръгнало може би е по-добре за момента.

9
Абсолютно прав и за двете съждения, който и да беше отнасяше третото място в тази категория, така си осиротя медала... И да наистина превеса е на лъковете от изкуствени материали. За съжаление това е статистиката - тоя път само Стили беше с рогов лък от естествени материали. Стискам палци да стават малко по-смели тези, които правят и ползват лъкове от естествени материали и да се включват в надпреварата.

10
 Бързам да споделя впечатления след успешното завършване на Турнира за тези, които не успяха да присъстват.
 По моята скромна оценка Турнира протече много добре, благодарение на стройната организация - за първи път бяхме с трима съдии и се стреляще от трима души едновременно по три мишени. Трябва да отбележа, че така стрелбата върви по-бързо и участниците нямат време да се отегчават. За това разбира се много спомогна и времето - за разлика от досегашните жеги на турнирите имахме една съвсем прилична температура от 15-13 градуса, придружена с лек почти непрестанен ръмеж, който обаче не се оказа достатъчно препятствие за всички. Участниците бяха 27 - най-големият брой до сега, като мисля си нескромно едва ли щенамалява, а по-скоро ще нараства  ;). За което естествено ще продължаваме да полагаме все по-големи усилия за подобряване на организацията, интереса и разнообразието на Турнирите. Ето и класирането -

Класиране:

Почетна награда за най-малък участник - Атина Славова

Категория ИТЛ - Жени:
1-во място Нина Янкова - 62т.
2-ро място Юлия Тенинчева - 56т.
3-то място Виолина Атанасова - 50т.

Категория АТЛ - Мъже:
1-во място Стоян Илиев - 80т.
2-ро място Николай Кюрчев - 72т.

Категория ИТЛ - Мъже:
1-во място Панчо Бежков - 89т.
2-ро място Герги Гулев - 87т.
3-то място Любомир Кънчев - 80т.

Честито на всички Победители и благодарности на всички участници!

11
Прости лъкове / Re: проект с бряст
« -: август 11, 2017, 08:34:37 pm »
Доста приятно изглежда, ако турнеш и в опън...

12
Прости лъкове / Re: проект с бряст
« -: август 01, 2017, 08:10:39 pm »
Яко тъпо е, защото влизах и в други форуми за лъкове в САЩ и там е същата говнарщина с тоя фотобукет - изведнъж им скимва на хорицата да си искат парички, при положение, че са го обявили за безплатен. Абе яко зарибяваш и после щтрак. >:(

13
Стискам палци дет се вика!

14
Абе да ти кажа хубаво си го натворил, лови окото и е направено с вкус. Единствено всички грапавини и картинки в частта, където трябва да се удря и плъзга тетивата...., но това си е лично мое мнение.

15
Прости лъкове / Re: проект с бряст
« -: юли 31, 2017, 10:52:47 am »
Наистина Стоян е прав, оттеглям си предложението щото направо ми се присра - всичките ми снимки които съм качвал във форумите ги няма... щото рано или късно хората стават педали!!! Променили са си политиката на безплатен хостинг на снимки и сега искат парички, явно рекламките не им стигат. Даже не знам какво да правя сега, снимките ми са достъпни във хостинга ама да качвам всичките на друго място и после да ги връщам във форума си е ... мамата.  Ако някой има предложение да казва, въпреки, че оспамихме темата на Невенчо!

Страници: [1] 2 3 ... 35