Какво трасе имаш предвид за състезанието. Бил съм на такова състезание в Унгария, там има 7 мишени разположени на двадесетина крачки една от друга, минава се на зиг заг между тях по поредност, стрелбата е от около 30 крачки и е за време - една минута горе долу.
Първата мишена е дистанс, стреля се по парабола но пред нея имаше препятствие така че не беше възможен прав изстрел а само параболичен, по спомен около 60 крачки, пред втората имаше пънче с диаметър около две педи, трябваше да стъпим на него и да балансираме по време на истрела, после тичаме до следващата която е на доста далечно растояние - около 40-50 крачки е истрела там, на следващата стъпваме на греда сложена върху две трупчета, балансираме, обръщаме се назад и стрляме гръбно.
Трасето беше доста трудно, участваха над сто състезатели от няколко страни и българин взе два златни медала - абсолютен за точки и за време.
Мисля че имам вкъщи една две общи снимки от трасето, дават представа за подредбата на мишените и растоянията.
Ако ще правим състезание това е един от видовете трасета, динамичен тип.
В Корея пък беше само по мишени, статично но последните мишени бяха на 140 метра, започваха от около 60 метра и бяха на серии, в Турция ако не бъркам също е само статично спешената стрелба и пак има различни дистанции.
Конната стрелба е вече съвсем друга тема, там трасетата са различни, но за съжаление имаме много време до това.